Kuopion RHYn ammuntakokeet 2021 Heinjoen ampumaradalla

Maksu 20 € /sarja. Toivomme maksua kortilla, käteinenkin käy.

Ampumakokeet keskiviikkoina 14.7 - 28.7. ja 11.8. - 6.10.2021 Heinjoella klo 16:00 – 19:00

Ampumakokeet lauantaina 24.7., 31.7., 18.9. ja 25.9.2021 Heinjoella klo 10:00 – 13:00

Ampumakoe lauantaina 28.8. Heinjoella klo 9:00 – 14:00. Samaan aikaan kiikarit ja aseet-tilaisuus,  jossa voi myös kohdistaa aseen.

Ampumakokeet perjantaina 8.10. ja 15.10.2021 Heinjoella klo 14:00 – 17:00

Jousikoe keskiviikkona 8.9.2021 Heinjoella klo. 16:00 - 18:00

Vuoden 2021 ampumakokeet taulukkona

Mikäli koronatilanne huononee oleellisesti, koetilaisuuksia saatetaan joutua perumaan, joten tarkista tilanne kotisivuilta tai Riista.fi tapahtumahausta ennen kokeeseen lähtöä.

Koska viime vuonna kokeen suorittajia oli erittäin vähän, niin ainakin osa syksyn ampumakokeista tulee ruuhkautumaan, joten nyt kannattaa hyödyntää tälle vuodelle lisätyt lauantaipäivien koetilaisuudet.

Ilmoittautuminen alla mainittuina kellonaikoina. Ampumakokeenvastaanottajat paikalla vähintään ilmoittautumisajan loppuun. Tarvittaessa koetilaisuutta jatketaan niin kauan kun ampujia riittää.

Ampumakoetodistus tulee OmaRiistaan uuden sähköisen järjestelmän kautta. Myös pahvikorttti kirjoitetaan edelleen, jos ampuja haluaa.

Muistattehan kirjautua OmaRiistaan ja sovelluksen lataus matkapuhelimeen, mistä metsästyskortti esitetään (QR-koodi).

(Koe onnistuu vielä toistaiseksi myös esittämällä perinteisen metsästyskortin valvojalle.)

Lue Riistakeskuksen laatimat poikkeusolojen toimintaohjeet täältä ennen ampumakokeeseen saapumista

KORONA RAJOITUKSIA NOUDATETTAVA! Ilmoittautuminen yksi kerrallaan, noudata turvaväliä niin ilmoittautumis- kuin koejonossa, sateen sattuessa jonotus kokeeseen omissa ajoneuvoissa. Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, älä tule paikalle!

Kuopion riistanhoitoyhdistys järjestää ampumakokeita Heinjoen ampumaradalla Kuopion eteläpuolella. Osoite Savitie 112, Kuopio.

Kartta ja ajo-ohjeet (google)

HUOM!! Googlen kartoissa on tienimi väärin (Tuhkatie, kun pitäisi olla Savitie 112). Edellä oleva linkin sijainti on kuitenkin oikein ja sillä pystyy navigoimaan)

IKuopion Ampuma- ja Metsästysseura (KAMS) hallinnoi ampumarataa ja heidän sivuillaan ampumaradan tarkempi esittely.

KAMS:in sivulta löytyy myös kaikki ulkoratojen varausvuorot 2021 taulukkona.