Ammuntakokeet 2021 Heinjoen ampumaradalla

Kuopion RHYn  ampumakokekeet  toukokuussa 2021.

Käteismaksu 20€ /sarja

Ampumakoeet lauantaina 15. ja 22.5.1.2021 Heinjoella klo 10:00 – 13:00.

Jousikoe lauantaina 15.5.2021 Heinjoella klo. 10:00 - 12:00

Mikäli koronatilanne  huononee oleellisesti, koetlaisuus saatetaan joutua perumaan, joten tarkista tilanne kotisivuilta tai Riista.fi tapahtumahausta ennen kokeeseen lähtöä.

Koska viime vuonna kokeen suorittajia oli erittäin vähän, niin ainakin osa syksyn ampumakokeista tulee ruuhkautumaan, joten nyt kannattaa hyödyntää kevään koetilaisuudet.

Lue Riistakeskuksen laatimat poikkeusolojen toimintaohjeet täältä ennen ampumakokeeseen saapumista

KORONA RAJOITUKSIA NOUDATETTAVA! Ilmoittautuminen yksi kerrallaan, noudata turvaväliä niin ilmoittautumis- kuin koejonossa, sateen sattuessa jonotus kokeeseen omissa ajoneuvoissa. Jos sinulla on flunssa- tai hengitystieoireita, älä tule paikalle!

Vuoden 2021 syksyn ampumakokeet päivitään tänne alkukesästä.

Kuopion riistanhoitoyhdistys järjestää ampumakokeita Heinjoen ampumaradalla Kuopion eteläpuolella. Osoite Savitie 112, Kuopio.

Kartta ja ajo-ohjeet (google)

HUOM!! Googlen kartoissa on tienimi väärin (Tuhkatie, kun pitäisi olla Savitie 112). Edellä oleva linkin sijainti on kuitenkin oikein ja sillä pystyy navigoimaan)

Ilmoittautuminen alla mainittuina kellonaikoina. Ampumakokeenvastaanottajat paikalla vähintään ilmoittaumisajan loppuun. Tarvittaessa koetilaisuutta jatketaan niin kauankun ampujia riittää.

Ampukoetodistus tulee OmaRiistaan uuden sähköisen järjestelmän kautta. Myös pahvikorttti kirjoitetaan edelleen jos ampuja haluaa.

HUOM!!!  Käteismaksu!! 20 €/sarja

Muistattehan kirjautua OmaRiistaan ja sovelluksen lataus matkapuhelimeen, mistä metsästyskortti esitetään (QR-koodi).

(Koe onnistuu vielä toistaiseksi myös esittämällä perinteisen metsästyskortin valvojalle.)

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura (KAMS) hallinnoi ampumarataa ja heidän sivuillaan ampumaradan tarkempi esittely.

KAMS:in sivulta löytyy myös kaikki ulkoratojen varausvuorot 2020 taulukkona.

Vuoden 2021 metsästäjäkurssit ja tutkinnot

Koronatilanteen takia kevään metsästäjätutkintoon valmentavalle kurssille ja tutkintoihin otetaan enintään 40 henkilöä. Ennakkoilmoittautuminen kuopio@rhy.riista.fi Laita viestiin osallistujan nimi ja puhelinnumero.

Metsästäjätutkintoon valmentava kurssi  17.-20.5.2021 klo. 18:00-21:00. Ennakkoilmoittauminen 12.5.2021 mennessä. Kun ilmoittaudut  kurssille, kannattaa samalla ilmoittautua tutkintoon.

Matsästäjätutkinnot 24. ja 31.5. klo. 18:00 - Ennakkoilmoittautuminen ensimmäiseen 19.5. ja toiseen 26.5. mennessä.

Koulutus ja tutkintopaikkana toimii Musiikkikeskuksen auditorio. Sisäänkäynti pääovesta, josta vahtimestari ohjaa eteenpäin.

Osoite: Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio

Kurssimaksu 40 €, tutkintomaksu 20 €, käteismaksu (mielellään tasaraha).

Lue ja huomioi Riistakeskuksen koronaohje tutkintoon osallistuville tästä!

Junioreiden kuljetusvastaavat, joilla metsästyskortti (oltava mukana), voivat osallistua luennoille maksutta (mikäli tilaa).

Metsästäjätutkinnon aihealueittainen esittely, harjoitustehtäviä, Metsästäjän oppaan verkkokurssin käyttöoikeus 25 €/12 kk https://www.riistainfo.fi/kurssikategoria/metsastajatutkinto-fi/

Metsästäjän opas painettuna 30 € https://kauppa.riista.fi/tuoteryhma/metsastajatutkinto/681447

Suosittelemme kuitenkin osallistumaan kurssille, mihin olemme saaneet asiantuntevat kouluttajat.

Syksyn 2021 kurssit ja tutkinnot päivitetään tälle sivulle myöhemmin.